Orthomoleculaire voeding & suppletie

Voeding als medicijn? Jazeker. In ons lichaam vinden er continu vele biochemische processen plaats. Voeding heeft hier een grote invloed op. Verschillende symptomen kunnen veroorzaakt worden door verstoringen in de biochemische processen. Door voeding als medicijn in te zetten kunnen we op een natuurlijke manier werken aan onze gezondheid, zowel preventief als curatief.

Een gezond voedingspatroon voorziet het menselijk lichaam in voldoende grondstoffen teneinde de biochemische processen zo optimaal mogelijk te laten verlopen.

Wat zijn biochemische processen?

Voedselvertering en hormoonhuishouding zijn enkele van de vele processen in ons lichaam.

Krijg ik voldoende binnen?

Wil je weten of je voeding voorziet in jouw behoefte, doe dan de Voedingscheck. Deze controle bestaat uit een uitgebreide vragenlijst over je leefstijl, eetgewoonten, medicijngebruik en eventuele symptomen. De resultaten hiervan worden gepresenteerd in grafieken en schema’s, gepaard met voedingsadvies en/of advies over supplementen.

Korting op supplementen en vitamines

Er zijn verschillende merken en aanbieders van voedingssupplementen. De kwaliteit is ook verschillend. Van een aantal aanbieders kan ik zeggen dat ze kwalitatief goede producten leveren. Hier vind je een lijst met betrouwbare aanbieders. Deze lijst is niet volledig, mis je een aanbieder laat het me weten! Ook voor korting op vitamines kijk je op deze lijst voor kortingscodes per aanbieder.

Vul onderstaand formulier om de vragenlijst aan te vragen