Voeding als medicijn? Jazeker. In ons lichaam vinden er continu vele biochemische processen plaats. Voeding heeft hier een grote invloed op. Verschillende symptomen kunnen veroorzaakt worden door verstoringen in de biochemische processen. Door voeding als medicijn in te zetten kunnen we op een natuurlijke manier werken aan onze gezondheid, zowel preventief als curatief.

Een gezond voedingspatroon voorziet het menselijk lichaam in voldoende grondstoffen teneinde de biochemische processen zo optimaal mogelijk te laten verlopen.

Wat zijn biochemische processen?

Voedselvertering en hormoonhuishouding zijn enkele van de vele processen in ons lichaam.

Korting op supplementen en vitamines

Er zijn verschillende merken en aanbieders van voedingssupplementen. De kwaliteit is ook verschillend. Van een aantal aanbieders kan ik zeggen dat ze kwalitatief goede producten leveren. Hier vind je een lijst met betrouwbare aanbieders. Deze lijst is niet volledig, mis je een aanbieder laat het me weten! Ook voor korting op vitamines kijk je op deze lijst voor kortingscodes per aanbieder.

Voedingssupplementen

Wil je korting op vitamines van hoge kwaliteit ontvangen lees dan verder.

Slik je een vitaminepilletje dan wil je natuurlijk dat het doet wat het moet doen.
Er zijn namelijk verschillende factoren die meespelen voor een veilige en goede opname. Een goede opname is belangrijk. Daarmee voorkom je dat je geld, moeite en tijd verspilt.
Gelukkig zijn er verschillende bedrijven die kwaliteitsproducten leveren, zoals:

  • Energetica Natura
  • Logic of Nature
  • PharmaNord
  • Exendo Epigenomics
  • Vitals

Bestel de geadviseerde producten bij de volgende bedrijven en ontvang korting 10-20% korting op vitamines en andere supplementen:

Energetica Natura kortingscode 0376189 www.EnergeticaNatura.com

Exendo Epigenomics kortingscode SAV101393644349 www.Exendo-Epigenomics.com

Logic of Nature kortingscode NUTRI-022455 www.LogicOfNature.nl

PharmaNord kortingscode PN4041 www.PharmaNord.nl

Vitals kortingscode (20% korting) is verkrijgbaar op aanvraag per mail of sms. De oude code denhaag is verlopen.

Voordat je besluit een van de bovenstaande kortingscodes voor voedingssupplementen te gebruiken, weet dat Gezondheidspraktijk Den Haag een vergoeding geniet als je bestelling rond is na gebruik van bovengenoemde kortingscodes. Deze vergoeding wordt niet doorberekend in de prijs en is lager dan de korting die jij geniet.

Wil je advies om tot een geschikte productkeuze te komen, neem dan contact op.

Natuurlijk is een gezonde en gebalanceerde leefstijl belangrijk. Noch een pilletje uit de apotheek, noch een voedingssupplement kan ter vervanging dienen van een gezonde leefstijl.
In sommige periodes van het leven kun je misschien een steuntje in de rug gebruiken om je gezondheid te bevorderen. Dit kan het moment zijn om van hoogwaardige supplementen gebruik te maken.
Het aanbod en de concurrentie is enorm. Daarom wil je er zeker van zijn dat je kwaliteit te pakken hebt en iets wat bij jou past. De genoemde bedrijven baseren de kwaliteit en dosering van hun producten op basis van wetenschappelijk onderzoek.

Wil je advies over hoe je voedingspatroon jouw gezondheid kan ondersteunen of wil je weten welke supplementen voor jou geschikt zijn, maak dan een afspraak voor een orthomoleculair voedingsadvies.