Over mij

Met een achtergrond in de farmacie startte ik jaren geleden met lichaamswerk.

Ik werk graag doelgericht op het verlichten van allerlei pijnklachten. Ik begon orthopedische klachten te behandelen met acupressuur. Dit was vaak heel effectief, maar niet altijd. Daarna kwam ik in aanraking met bowentherapie. Dit bleek ook een zeer effectieve methode waarmee ik zoveel verschillende klachten kon aanpakken dat dit mijn voornaamste behandelmethode is geworden. Bowentherapie kan ik inzetten voor zowel pijnklachten als hormoongerelateerde klachten, zoals endometriose, menstruatiepijn en meer.

Het komt voor dat lichaamswerk, zoals acupressuur en bowentherapie, niet afdoende zijn om pijnklachten duurzaam te verlichten.
Dit kan het geval zijn bij ontstekingen. Het komt voor dat personen met langdurige pijn chronisch een ontstekingsremmende pijnstiller gebruiken, welke al dan niet de pijn stilt, maar die niet de oorzaak van de pijn aanpakt.
Om verder te kijken dan ik in de apotheek doe, heb ik mij gespecialiseerd tot nutritionist, voedings- en suppletiedeskundige oftewel, orthomoleculair therapeut bij BIOK te Belgiƫ.
Dit betekent dat ik voedingsadviezen of adviezen voor supplementen geef, al dan niet in combinatie met een lichaamsgerichte behandeling.

Ik hou van doelgericht en effectief werken. Hierbij kijk ik naar wat in welke volgorde de meest passende aanpak is.

Heb je klachten en wil je weten wat ik voor je kan betekenen? Kom in actie, informeer naar de mogelijkheden en maak een afspraak.

Tot ziens!
Savita