Over mij

Met een achtergrond in de farmacie startte ik jaren geleden met lichaamswerk.

Ik werk graag doelgericht op het verlichten van allerlei pijnklachten. Ik begon orthopedische klachten te behandelen met acupressuur. Dit was vaak heel effectief, maar niet altijd. Daarna kwam ik in aanraking met NST / bowentherapie. Dit bleek ook een zeer effectieve methode waarmee ik zoveel verschillende klachten kon aanpakken dat dit mijn voornaamste behandelmethode is geworden. Bowentherapie kan ik inzetten voor zowel pijn als hormonaal disbalans, zoals endometriose, menstruatiepijn en meer.

Het komt voor dat manuele therapie, zoals acupressuur en bowentherapie, niet afdoende zijn om pijnklachten duurzaam te verlichten.
Dit is het geval bijvoorbeeld bij ontstekingen in het lichaam. Het komt voor dat personen met langdurige pijn chronisch een ontstekingsremmende pijnstiller gebruiken, welke al dan niet de pijn stilt, maar die niet de oorzaak van de pijn aanpakt.
Om verder te kijken dan ik in de apotheek doe, heb ik mij gespecialiseerd tot nutritionist, voedings- en suppletiedeskundige oftewel, orthomoleculair therapeut bij BIOK te Belgiƫ.
Dit betekent dat ik adviezen op maat geef over de nodige aanpassing van leefstijl, voedingsgewoonten en ondersteunende voedingssupplementen om zodoende de oorzaak van de klacht duurzaam aan te pakken.

Ik hou van doelgericht en effectief werken. Hierbij kijk ik naar wat in welke volgorde de meest passende aanpak is. Indien ik vermoed dat een behandelvorm buiten mijn deskundigheid beter bij je klachtenpatroon past, dan zal ik je doorverwijzen naar een andere therapeut of gespecialiseerde holistische werkende arts.

Heb je klachten en wil je weten wat ik voor je kan betekenen? Kom in actie: informeer naar de mogelijkheden of maak een afspraak.

Tot ziens!
Savita van Geemert-Mangroelal