PSYCH-K®, de methode voor transformatie en regie in je leven

PSYCH-K® is een bewezen effectieve en relatief eenvoudige methode die ingezet kan worden voor het transformeren van je leven.
Allerlei overtuigingen of angsten kunnen je leven verstoren.
Je kunt ervoor kiezen om deze overtuigingen met behulp van PSYCH-K® te transformeren naar overtuigingen die jou wel dienen.

Een voorbeeld: ik was bang in het verkeer in de bergen van Slovenië. Mijn doelovertuiging werd: ik voel me veilig in het verkeer.

De transformaties van doelovertuigingen vinden plaats met behulp van een van de balansen van PSYCH-K®. Een balans is een proces. Ik faciliteer je tijdens de balans.
Voordat we een balans doen, gaan we in gesprek om vast te stellen aan welke doelovertuigingen we gaan werken.
Daarna zoeken we uit welke balans er past. Hierbij maakt PSYCH-K® gebruik van spiertesten. Een sterk respons betekent Ja, een zwak respons betekent Nee. Wanneer voor jou duidelijk is wat sterk is en wat zwak, kunnen we van start met een balans.
Na de balans testen we of het proces compleet is. Wanneer dat zo is, komen we toe aan het vieren van de transformatie. Dit kan een juich, een moment van stilte, of een andere uiting zijn. Jij kiest.
De balans is een transformatie op energetisch vlak. Je wil verandering zien in deze fysieke wereld. De brug tussen de energetische wereld en de fysieke wereld is een actiestap met betrekking tot de getransformeerde doelvoertuiging. De actiestap is het afsluitende gedeelte van een PSYCH-K®-sessie. Zonder de actiestap is de transformatie niet compleet. De actiestap kan een kleine of een grote stap zijn, iets dat voor jou haalbaar is.

In mijn voorbeeld zijn we een berg op gereden; ik heb in ontspanning kunnen genieten van het uitzicht en mijn man genoot van mijn ongekende kalmte tijdens de rit.

Wil je meer weten over PSYCH-K®?

Wil je met behulp van PSYCH-K® werken aan jezelf? Plan je sessie met Savita, PSYCH-K®-facilitator