Last van stuitje

Last van uw stuitje

Heeft u last van uw stuitje? Dat kan behoorlijk vervelend zijn. Als zelfs zitten en liggen pijnklachten geven, is het moeilijk om uzelf een houding te geven. Soms heeft men last van het stuitje als gevolg van een ongeluk of val, maar er kan ook een onduidelijke oorzaak aan ten grondslag liggen. Het stuitje is het allerlaatste stukje van de wervelkolom en wordt actief gebruikt tijdens de zithouding. Bij Gezondheidspraktijk Den Haag maken wij gebruik van Bowentherapie om uw pijnklachten te verlichten. We vertellen u er graag meer over. We behandelen niet alleen mensen met last van hun stuitje, maar ook met bekkenpijn en kaakpijn. Naast Bowentherapie zijn wij ook specialist in orthomoleculaire voeding en suppletie.

Bowentherapie voor uw stuitje

Last van uw stuitje kan uw functioneren beïnvloeden. Bij pijnklachten houdt u minder energie over voor leuke dingen en voelt u zich sneller vermoeid. Bowentherapie maakt gebruik van rolbewegingen, die het lichaam aansporen het natuurlijke evenwicht te herstellen. De therapie werd bedacht in Australië en werkt om pijnklachten van vele aandoeningen te verzachten, waaronder ook endometriose en kramp in de kaken. Het is een natuurlijke methode, waarbij uw lichaam een steuntje in de rug krijgt. Er komen geen medicijnen aan te pas.

Over Gezondheidspraktijk Den Haag

Bij Gezondheidspraktijk Den Haag hebben wij een missie. Wij geloven in Bowentherapie en willen mensen helpen om de balans terug te vinden en op die manier pijnklachten te verzachten. Het merendeel van onze behandelingen wordt vergoed, maar voor de zekerheid kunt u het beste de zorgwijzer via onze website checken. Eventueel kunt u ook contact opnemen met uw zorgverzekering om navraag te doen. Weet u niet zeker of Bowentherapie geschikt is voor uw situatie? Dan kunt u ook altijd per e-mail of telefonisch contact met ons opnemen. Sowieso begint onze therapie altijd met een intake sessie, waarin we elkaar beter leren kennen om vertrouwen en begrip te ontwikkelen. In de colofon kunt u onze contactgegevens vinden. Nemen wij de telefoon niet op? Laat dan een voicemail achter. We proberen u zo snel mogelijk terug te bellen.